🌈Christiania lukker 24/7 for bes√łg

Det forlyder i krogene, at¬†Christiania √łnsker at afsp√¶rre Fristaden, for at barrikadere sig mod de fremmede.

Fristaden har simpelthen fået nok. Det vælter ind med nysgerrige fra nær og fjern, som vil se Pusher Street.

Christianitterne vil ikke af med Pusher Street, men i stedet vil de fremover afvise b√•de kunderne og alle andre, hvis de ikke f√łrst er forsynet med et turist- eller hashk√łbervisum, eller et udenlandsk pas og betaler entr√©. Det er dyrt at v√¶re husejer af en skurvogn nu om dage.

Christianshavnere og andre naboer er over en vifte med i bunken sammen med andre gæster som fremover forbydes adgang til boligerne på Voldene. Hvis Vennelyst må låse af 24/24, så må Christiania osse.

Hvilke regler som skal gælde for den offentlige cykelrute vides ikke, måske en form for fysisk grænsekontrol, hvor man skal fremvise en slags kvittering på man er cyklens rigtige ejer sammen med identitetspapirer?

Fonden, som altid har ment at omr√•det var mere end √•bent nok med hele 7 forskellige – pullert barrikaderede – indgange, som aftalen om normalisering kr√¶ver, da omr√•det skal v√¶re bilfrit og rekreativt, men nu ogs√• menneskefrit, skulle have indsendt en ans√łgning til ¬†Bygningsstyrelsen, som overvejer at give tilladelse.

Skriv et svar