Refshaleøen er perspektivområde.
Refshaleøens hjemmeside med aktuelle events.
Copenhagen Winter Games konkurs
Den 03.11.17 til den 5.11 skulle Refshaleøen have haft besøg af nogle af verdens bedste ski- og snowboardere, og den første udgave af Big Air-konkurrencen Copenhagen Winter Games skulle afholdes.Big Air er freestyle ski og snowboard, hvor løberne starter på en høj rampe. På Refshaleøen skulle det afvikles indendørs på en rampe opbygget af stilladser til loftet i 50 meters højde. Nedturen afslutter i et stort hop og herfra skal atleterne forsøge at lande et så svært trick som muligt. Kilde TV Lorry.
B&W Grand Ballroom har med succes afholdt firmafester, koncerter, gallamiddage, filmoptagelse og Melodi Grand Prix.
I 2017 har Refshaleøens Ejendomsselskab overtaget Gammel Svejsehal. For få år siden blev bygningen solgt til Bygningsstyrelsen og ombygget til Det Kongelige Teaters Kulisser, men nu er Hallen vendt hjem. Bygningen indeholder haller, værksteder og kontorarealer på 12.000 m2.
Melody Grand Prix’et
I 2013 og 2014 blev Jubii Hallen indrettet til Melody Grand Prix af ESC-2014 Aps med et budget på 34,5 mio. kr. Et estimat som siden viste sig at være helt hen i vejret, da udgiften blev 112 mio. kr. Det skyldtes primært en fordyrelse af indretningen af B&W Hallen.
Resultater af Eurovision
- 195 mio. tv-seere fra de deltagende lande, det højeste antal nogensinde, så showet fra B&W-Hallerne i København.
- København bød velkommen til knap 40.000 gæster og publikummer som efterfølgende vurderede den samlede ESC-oplevelse til 4,17 ud af 5. De besøgende genererede ca. 123 mio. kr. i turistomsætning.
- Over 60% af de besøgende ønskede at besøge København igen.
- Over 23.000 online-artikler om hovedstadens værtsskab publiceredes i hele verden – selv i lande som Australien og Kina.
- Omtalen slog alle tidligere rekorder.
- I hundredevis af frivillige blev mobiliseret og bidrog til at vise de besøgende et varmt og personligt værtskab.
I 2014 var det tredje gang dette show blev afholdt i København, en beslutning som medførte en del forundring flere steder, og vækkede en del harme, for hvorfor skulle København endnu engang have første prioritet.
De bevilligede 34 mio. fik hurtigt ben at gå på, og i februar 2014 blev politisk bevilliget yderligere 13 mio. kr., men selv 50 mio. var ikke nok. I maj 2014 mangler der yderligere 22,8 mio. kr. i kassen. DR ville ikke ville tage ansvar for udgifter udover det aftalte, så skatteyderne i København og Region Hovedstaden blev sorteper. Hallen og området omkring skulle bringes tilbage til sin oprindelige stand efter showet, og bruges i dag til arrangementer. ESC 2014 har kostet omkring + 250 mio. kroner, men DR har haft indtægter, som skal modregnes. Hvor mange indtægter er ikke oplyst.

Selve ESC arrangementet gav det indtryk i 2014 at showet havde udviklet sig til en bøssefest, og det førte til en del kritik.
AFSLUTNING på Projektsselskabets rapport
Som det fremgår af redegørelsen, har Eurovision 2014 været et særdeles omfattende og komplekst projekt, hvor mange omstændigheder tilsammen har medvirket til at skabe Projektselskabets underskud. Ikke mindst viste det sig at blive et særdeles ambitiøst bygge- og showprojekt snarere end skabelsen af en event i traditionel forstand.
Mange af forholdene omkring projektet har været uforudsigelige for alle de involverede parter, andre burde der i højere grad have været taget højde for. Der har været mange aktører involveret, og hver især har lod og del i både den uomtvistelige succes, som Eurovision endte med at blive, og i den udvikling projektet tog, men som også medførte underskuddet.
For så vidt angår den del af ansvaret, der påhviler Projektselskabet, er der draget den ledelsesmæssige konsekvens, at selskabets administrerende direktør (underdirektør i Wonderful Copenhagen) fratræder sin stilling begge steder.
Eurovision projektet rummer en række væsentlige læringspunkter for Wonderful Copenhagens fremadrettede arbejde. Denne dimension vil blive genstand for grundig drøftelse i Wonderful Copenhagens bestyrelse i den kommende tid. Blandt andet med sigte på, hvorledes Wonderful Copenhagen fremadrettet organiserer og leder organisationens arbejde med at udvikle og varetage store begivenheder.
For så vidt angår Projektselskabets underskud på ca. 58 mio. kr., skal der findes en løsning på dette, således at Projektselskabets forpligtelser kan indfries. Det er forhåbningen, at denne løsning findes i Wonderful Copenhagen og på politisk niveau blandt partnerne bag Projektselskabet i de kommende uger.