Hotel Aladdin

E/F Aladdin i Benenden synes at være blevet et eftertragtet Hotel.

Flere lejligheder er annonceret til udlejning. Denne i Sofiegade

En anden i Burmeistersgade. Appartement in Copenhagen

Endnu en 2 værelses på nettet til 100€ pr. dag. En ny form for investering er at modernisere de  2 værelses boliger, som det nu også synes at ske i E/F Aladdin.

Efterfølgende bruges de møbleret til privat udlejning. Det konflikter vist med bopælspligten.

Vi er tilfældigt stødt på en ny bolig. http://www.apartmentincopenhagen.com/apartments/christianshavn-the-maritime-neighbourhood-510/burmeistergade-close-to-christiania-1/

men der er på nettet annonceret flere boliger. Tidshorisonten er ofte dagsudlejning, uge-, weekend- eller langtidsudlejning, og man kan for tiden også finde et værelse til den beskedne pris på 5.000 kr. om måneden.

Udlejning på Christianshavn er tilsyneladende blevet Big Business, og flere har bemærket at udskiftningen af beboere i flere boliger synes at være høj. Hvorfor også betale for et kommende, sikkert dyrt Hotel i Søkvæsthuset, hvis man kan få en moderniseret 2 værelses til mindre end det halve.

En tanke om “Hotel Aladdin”

 1. Hvis man er domicileret på adressen er man underlagt reglerne om bopælspligt. Udlejer man sin bolig udover 2 år, så kan lejeren ikke opsiges.

  Boligudlejning – møbleret eller umøbleret?

  Der er som udgangspunkt ikke nogle fordele og ulemper ved hverken møbleret eller umøbleret boligudlejning. I mindre boliger, som udlejes over kort tid, kan det dog være en fordel, at boligen er møbleret. Er der tale om en større bolig, som udlejes over længere tid, kan det omvendt være en fordel, at boligen er umøbleret.

  Udlej din bolig møbleret
  Fordelene ved møbleret boligudlejning er for det første, at du som udlejer ikke skal bruge en masse energi på at tømme lejligheden ved udflytning. Det kan være en kostbar og energikrævende affære eksempelvis at skulle tømme en stor villa.

  For det andet er møbleret boligudlejning en fordel, når det kommer til prissætning af lejeboligen. En fuldt møbleret bolig er nemlig mere værd for udenlandske lejere, som blot skal have et sted at bo i en begrænset periode, hvorfor prissætningen her som regel også er højere end ved umøbleret boligudlejning.

  Den eneste ulempe ved møbleret boligudlejning
  Ved møbleret boligudlejning findes der én umiddelbar ulempe, som naturligvis er almindelig brug og slitage af inventaret. Man kan ikke komme uden om, at en lejer vil slide på din boligs inventar i et eller andet omfang. Dog vil både eventuelle fysiske og kosmetiske skader blive fratrukket lejers depositum, hvorfor det altså kun er almindelig slid, der er forventeligt. Et godt råd ved møbleret boligudlejning er derfor at fjerne inventar, som har særlig stor værdi for dig. Det kan eksempelvis være dyre malerier og kostbare antikviteter med videre.

Skriv et svar