Tag-arkiv: Rendez-vous

En genvej til Christianshavns spisesteder

Copenhagen Street Food

Slots- og Kulturstyrelsen har den 19.08 2016 søgt om en tilladelse til midlertidigt at indrette Grønlandske Handels Plads, Strandgade 95 med en mindre scene og et madmarked.

Skibscontainere påtænkes indrettet med café’er og madboder, som er oppe i tiden, til ude servering. Om nogle af spisestederne fra Copenhagen Street Food vil være interesserede i en midlertidig stadeplads på omkring 2 år er i skrivende stund uvist.

Et projekt uden en scene er godkendt i BR den 7. marts

Torvehallerne er for velhavere

Hvad mon en franskmand ville sige, hvis han skulle give 10 € for et baquette!

Fra Torvehallernes indvielse

Torvehallerne på Israels Plads, det gamle grønttorv, er et nyt in-sted i København reserveret byens velhavere.

Fra at være en folkelig handelseplads, et marked med blomster, frugt og grønt har stedet udviklet sig til rå kapitalisme, hvor et rugbrød koster 50 kroner.

Christianshavnerbornholmsk råhygge

Nyt madsted på Christiansbro

Den megen omtalte og meget dyre Restaurant Kadeau som bl.a. blev benyttet af Copenhagen Arenas direktion til at bespise en række embedsfolk har fået sig en nabo.

Nabo

Wildersgade 10A, 1408 København K

Priser: 
Forretter 110-135 kr.
Hovedretter 180-255 kr.
Desserter 95-120 kr.
Menuer 450-650 kr.

Kadeau har efter et år med den uformelle nabo Eldorado omdøbt lokalet til ”Nabo”, som serverer enkle årstidsretter, i et lokale indrettet med gulvtæpper og lyse træborde. Nabo appellerer til de lokale om at kigge forbi til ”Christianshavnerbornholmsk råhygge,” og det kan ske både til morgenmad, frokost og aften.

Café Nemoland

EB skriver i dagens avis, at Café Nemoland på Christiania er samlingssted for forskellige rockergrupperinger kendt af  politiet, og som iflg. politiet forsøger at fordele markedet mellem sig.

Foregår det fredeligt mellem de aktive på hashmarkedet, så giver det ikke anledning til så meget ballade, så grupperne hygger sig på musikstedet i uforstyrrede og hjemmevante opgivelser.

Talsmanden Ole Lykke fra Christiania kunne ikke bekræfte det overfor EB, hvilket ikke kan komme bag på nogen.